Măsură radicală anunțată de LPF pentru sezonul viitor, în ce privește înmulțirea cazurilor de coronavirus

Măsură radicală anunțată de LPF pentru sezonul viitor, în ce privește înmulțirea cazurilor de coronavirus

Secretarul general al LPF a vorbit despre ce va urma în sezonul viitor în condițiile creșterii numărului de cazuri de infectare cu COVID-19, lucru care s-a văzut și în Liga 1, exemple fiind și la Dinamo, CFR Cluj, Craiova sau Poli Iași.

Echipele cu cazuri de infectare cu noul coronavirus vor avea foarte mult de suferit din stagiunea următoare.

"Pentru a înlătura orice dubiu în privința valabilității testelor, analizăm posibilitatea testării IGG (Imunoglobulina G) pentru a verifica prezența anticorpilor în corp. Nu cred că riscă nimeni în astfel de vremuri. Am încredere în responsabilitatea medicilor români și a clinicilor care efectuează testările.

ADVERTISING

Vă asigur din nou că în sezonul următor vom fi mult mai stricți. Un caz de COVID-19 va însemna meci pierdut cu 3-0. Asta dacă vrem să terminăm competiția pe teren", a fost declarația lui Justin Ștefan, secretarul general LPF, într-un interviu pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

La Dinamo București au fost 21 de cazuri de coronavirus, în timp ce la CFR Cluj cifra a ajuns la 26, dar vestea mare sosită duminică în Ardeal a fost că toată lumea are teste negative:

Fotbaliştii de la CFR Cluj au primit cu toții rezultate negative la ultimele teste pentru noul coronavirus

ADVERTISING

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇