Marius Șumudică, reacție dură față de președintele lui Gaziantep

Marius Șumudică, reacție dură față de președintele lui Gaziantep

Antrenorul român Marius Șumudică face senzație în Turcia, acolo unde este pe banca lui Gaziantep, formație care nu a mai pierdut în acest an calendaristic din luna ianuarie, de la meciul cu Galatasaray.

Fostul antrenor de la Rapid sau FC Vaslui a reacționat totuși dur după ce președintele său de la club a dezvăluit faptul că nu va purta discuții cu el pentru prelungirea contractului, care expiră la finalul sezonului.

Alexandru Maxim vorbește în Turcia despre antrenorul momentului, românul Marius Șumudică

ADVERTISING

"O sală întreagă îl întreba despre Şumudică şi el spune că e timp. Dacă el crede că o să stau să îl aştept până în martie sau aprilie, se înşeală. Poate nu o să mai vreau eu. E lipsă de respect faţă de antrenor. Singurul lucru care mă face să rămân aici sunt jucătorii şi suporterii, care mă divinizează. Doar pentru jucători şi fani nu regret că am luat decizia să rămân alături de ei

Eu nu mă aplec, ştii cum e. Am drumul meu. Vreau să fiu respectat. Başkanul care m-a adus aici s-a retras, a rămas cu o funcţie de onoare. E foarte greu să intri că antrenor străîn, aici. Aş avea probleme dacă aş vorbi", a fost declarația făcută de Șumudică la DigiSport, după partida câștigată de el acum două zile în deplasarea de la Kasimpașa, scor 4-0.

ADVERTISING
Imagini necenzurate de la antrenament cu criza de nervi a lui Marius Șumudică: „E o mare rușine!”

Şumudică a fost anunţat că nu vor urma negocieri pentru prelungirea contractului până în primăvara anului viitor, în luna aprilie sau mai, după spusele lui Mehmet Buyukekşi, președinte la Gaziantep.

Formația lui Șumudică este depășită în Turcia doar de Alanyaspor (27 de puncte), Galarasaray (26) , Fenerbahce (26) și Beșiktaș (25), Gaziantep fiind pe 5 cu 24 de lungimi.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Un arbitru de top din România îi ia apărarea lui Sebastian Colţescu

ADVERTISING

LPF a anunțat echipa ultimei etape a turului Ligii 1

Încă o mare victorie pentru echipa lui Marius Șumudică. Alex Maxim, eroul zilei (Video)

Socotelile domnului Ludovic Orban

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!