LPF a anunțat echipa ultimei etape a turului Ligii 1

LPF a anunțat echipa ultimei etape a turului Ligii 1

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat echipa etapei a 15-a.

FCSB, Astra Giurgiu și Poli Iași au câte doi jucători, în timp ce Gaz Metan Mediaș, FC Voluntari, Sepsi, Dinamo si FC Botoșani dau câte un jucător:

PORTAR

Andrei Vlad (FCSB / 21 de ani) -  A arătat şi în acest meci că a crescut mult valoric. A avut patru intervenţii decisive, în urma cărora bucureştenii şi-au păstrat invincibilitatea pe teren propriu.

FUNDAŞI

Ondrej Baco (Gaz Metan / 24 de ani) - A avut o evoluţie fără greşeală în defensivă, iar în una dintre urcările în atac a reuşit să marcheze singurul gol al meciului.

ADVERTISING

Iulian Cristea (FCSB / 26 ani) - Este fundaşul golgheter din acest sezon, în dreptul său fiind trecut al patrulea gol, dintre care trei au fost reuşite în urma unor faze fixe.

Cosmin Frăsinescu (Poli Iaşi / 35 de ani) - Veteranul ieşenilor a fost ca un zid în faţa atacanţilror adverşi. A ajuns la 416 meciuri disputate în principala competiţie internă din România.

MIJLOCAŞI

Răzvan Grădinaru (FC Voluntari / 25 de ani) - A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din această etapă, şut din afara careului mare. Este un fotbalist care consumă multă energie pe durata unei partide.

ADVERTISING

Boubacar Fofana (Sepsi OSK / 31 de ani) - A fost cel mai bun de pe teren în duelul dintre FCSB şi Sepsi OSK, evoluţia sa fiind încununată şi cu un gol.

Paul Anton (Dinamo / 29 de ani) - A depus un efort consistent la centrul terenului, unde a recuperat multe baloane, dar a şi participat la construcţia atacurilor. A înscris pentru a treia oară în sezonul actual.

Hamidou Keyta (FC Botoşani / 26 de ani) - Şi în acest meci, Hamidou a fost cel mai periculos jucător al moldovenilor. A înscris pentru a patra etapă la rând şi a ajuns la nouă goluri marcate şi două pase decisive în 14 jocuri.

ADVERTISING

ATACANŢI

Constantin Budescu (Astra / 31 de ani) - Magnific! Venirea lui Eugen Neagoe pe banca giurgiuvenilor l-a readus în prim-plan pe unul dintre cei mai tehnici fotbalişti prezenţi în Liga 1 în ultimul deceniul, cea mai recentă prestaţie din 2020 fiind una de-a dreptul fantastică, trei goluri şi o pasă decisivă.

Shlomo Azulay (Astra / 31 de ani) - Deşi s-a aflat pe teren doar în ultima jumătate de oră, a contribuit din plin la succesul giurgiuvenilor: două goluri şi o pasă decisivă.

Andrei Cristea (Poli Iaşi / 36 de ani) - Intrarea sa pe teren în repriza secundă a schimbat în bine jocul ofensiv al moldovenilor. A înscris pentru a 113-a oară în CASA Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Eugen Neagoe (Astra / 53 de ani - FOTO) - A reuşit revitalizarea Astrei, pe care a luat-o de pe ultima poziţie şi a dus-o în apropierea locurilor de play-off. Este neînvins în cele șase meciuri din Liga 1, iar în ultima etapă a reuşit cea mai clară victorie din istoria giurgiuvenilor pe prima scenă.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇