LPF a anunțat echipa ultimei etape a turului Ligii 1

LPF a anunțat echipa ultimei etape a turului Ligii 1

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat echipa etapei a 15-a.

FCSB, Astra Giurgiu și Poli Iași au câte doi jucători, în timp ce Gaz Metan Mediaș, FC Voluntari, Sepsi, Dinamo si FC Botoșani dau câte un jucător:

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

PORTAR

Andrei Vlad (FCSB / 21 de ani) –  A arătat şi în acest meci că a crescut mult valoric. A avut patru intervenţii decisive, în urma cărora bucureştenii şi-au păstrat invincibilitatea pe teren propriu.

FUNDAŞI

Ondrej Baco (Gaz Metan / 24 de ani) – A avut o evoluţie fără greşeală în defensivă, iar în una dintre urcările în atac a reuşit să marcheze singurul gol al meciului.

Iulian Cristea (FCSB / 26 ani) – Este fundaşul golgheter din acest sezon, în dreptul său fiind trecut al patrulea gol, dintre care trei au fost reuşite în urma unor faze fixe.

Cosmin Frăsinescu (Poli Iaşi / 35 de ani) – Veteranul ieşenilor a fost ca un zid în faţa atacanţilror adverşi. A ajuns la 416 meciuri disputate în principala competiţie internă din România.

MIJLOCAŞI

Răzvan Grădinaru (FC Voluntari / 25 de ani) – A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din această etapă, şut din afara careului mare. Este un fotbalist care consumă multă energie pe durata unei partide.

Boubacar Fofana (Sepsi OSK / 31 de ani) – A fost cel mai bun de pe teren în duelul dintre FCSB şi Sepsi OSK, evoluţia sa fiind încununată şi cu un gol.

Paul Anton (Dinamo / 29 de ani) – A depus un efort consistent la centrul terenului, unde a recuperat multe baloane, dar a şi participat la construcţia atacurilor. A înscris pentru a treia oară în sezonul actual.

Hamidou Keyta (FC Botoşani / 26 de ani) – Şi în acest meci, Hamidou a fost cel mai periculos jucător al moldovenilor. A înscris pentru a patra etapă la rând şi a ajuns la nouă goluri marcate şi două pase decisive în 14 jocuri.

ATACANŢI

Constantin Budescu (Astra / 31 de ani) – Magnific! Venirea lui Eugen Neagoe pe banca giurgiuvenilor l-a readus în prim-plan pe unul dintre cei mai tehnici fotbalişti prezenţi în Liga 1 în ultimul deceniul, cea mai recentă prestaţie din 2020 fiind una de-a dreptul fantastică, trei goluri şi o pasă decisivă.

Shlomo Azulay (Astra / 31 de ani) – Deşi s-a aflat pe teren doar în ultima jumătate de oră, a contribuit din plin la succesul giurgiuvenilor: două goluri şi o pasă decisivă.

Andrei Cristea (Poli Iaşi / 36 de ani) – Intrarea sa pe teren în repriza secundă a schimbat în bine jocul ofensiv al moldovenilor. A înscris pentru a 113-a oară în CASA Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Eugen Neagoe (Astra / 53 de ani – FOTO) – A reuşit revitalizarea Astrei, pe care a luat-o de pe ultima poziţie şi a dus-o în apropierea locurilor de play-off. Este neînvins în cele șase meciuri din Liga 1, iar în ultima etapă a reuşit cea mai clară victorie din istoria giurgiuvenilor pe prima scenă.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.