Gică Hagi a explicat retragerea de la Viitorul

Gică Hagi a explicat retragerea de la Viitorul

Gică Hagi a prezentat motivul pentru care a ales să renunțe la funcția de antrenor principal al Viitorului.

"Regele" spune că si-a atins toate obiectivele propuse și că doar un proiect serios îl va convinge să revină pe bancă.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Eu mi-am îndeplinit toate obiectivele. Am luat-o de la zero și în zece ani mi-am îndeplinit toate obiectivele. Trebuia să ies de pe bancă și să creez un nou proiect. Vreau un nou proiect pentru următorii zece ani. Sper să fie la un nivel mai bun. Eu am ieșit de pe bancă pentru a lucra administrativ și a încerca să devenim mai puternici. Clubul nu cred că poate să devină mai puternic cu mine acționar. Mie nu-mi place în partea administrativă. Ca să devină clubul mai puternic, eu, Gheorghe Hagi, îmi doresc să am parteneri cu care să fac ca acest club să fie mai bun. Adică să vindem acțiunile", a spus Hagi în cadrul emisiunii "Prietenii lui Ovidiu".

"Trebuie să fiu concret cu dumneavoastră, fiindcă ne vom vedea peste o altă perioadă și o să-mi scoateți declarațiile. Dacă nu vom crește, eu n-o să mai fiu pe bancă! Bineînțeles, chiar și la Viitorul. Dacă-mi prezintă un proiect puternic, european, de ce nu", a adăugat acesta.

Gică Hagi (56 de ani) a antrenat-o pe Viitorul in perioada 2014-2020, reușind să câștige titlul în Liga 1, Cupa României și Supercupa României.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!