Luptă în doi pentru Balonul de Aur 2023 după disputarea finalei Champions League

Luptă în doi pentru Balonul de Aur 2023 după disputarea finalei Champions League

Doi mari favoriți stau acum față în față pentru primirea la finalul acestui sezon a distincției intitulată Balonul de Aur 2023.

După ce Manchester City a câștigat sâmbătă seara Champions League, scor 1-0 în marea finală cu Inter, e clar că în această cursă au rămas doi mari favoriți, Lionel Messi vs. Erling Haaland. Cel mai râvnit trofeu individual din fotbal va fi decernat la Paris pe 30 octombrie 2023 de către celebra revistă France Football.

Haaland are în spate performanțele imense cu echipa de club, cu care a reușit tripla, campionat - Cupă și Champions League, în timp ce Messi vine din spate cu ceea ce a făcut cu naționala Argentinei, pe care a condus-o către titlul mondial în decembrie 2022. Messi are deja 7 Baloane de Aur în panoplie.

Messi se poate lăuda deci cu titlul mondial, cu postura de MVP la acel Campionat Mondial din Qatar, dar și cu titlul din Ligue 1. De cealaltă parte, norvegianul a doborât record după record în Premier League. A marcat 36 de goluri în primul său sezon din Anglia, fiind jucătorul cu cele mai multe reușite într-un sezon. În plus, în Champions League a marcat de 12 ori în 11 partide.

ADVERTISING

Din punct de vedere al cotelor oferite de pariori, în acest moment, Messi este favoritul, având o cotă de 1.53-1.67 la 1, iar Erling are o cotă între 2,2 și 2,38.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!