Liga 1: Gaz Metan Mediaș produce marea surpriză în Gruia

Liga 1: Gaz Metan Mediaș produce marea surpriză în Gruia

Gaz Metan Mediaș s-a impus surprinzător la CFR Cluj, scor 2-1 în ultima partidă a zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 9 a sezonului competițional 2020/2021.

Golurile oaspeților au fost marcate de Deaconu și Cardoso, în minutele 27 și 60, pentru Gaz, respectiv Denis Ciobotariu în prelungiri, pentru CFR, în minutul 92, după o fază fixă.

Gaz Metan Mediaș a făcut un meci mare în Gruia, acolo unde a început cu gol în minutul 27, gol marcat de Ronaldo Deaconu, fostul jucător al Concordiei, gol venit după o pasă a lui Ze Manuel.

ADVERTISING

Dumitru Cardoso a majorat diferența pe tabelă în minutul 60, căpitanul celor de la Gaz având și puțin noroc, mingea fiind deviată decisiv în poarta lui Sandomierski, șutul însă fiind unul frumos, de la circa 30 de metri.

GOOOL! CFR Cluj - Gaz Metan 0-2. Cardoso înscrie de la 30 de metri

Gazdele au avut însă foarte multe faze la limită în ceea ce privește arbitrajul. Au fost două sau trei faze în careu considerate de ceferiști posibile penaltiuri, două din ele cu Alex Păun în prim plan, la prima mijlocașul primind galben pentru simulare.

ADVERTISING

Liga 1: Poli Iași va pierde la masa verde partida cu Viitorul din cauza nocturnei

În plus, în minutul 68, Costache a marcat un gol după un corner, gol anulat pentru offside, o decizie luată cam tărziu și foarte la limită după cum vedem pe reluări.

Golul lui Ciobotariu de pe final nu a adus decât un final incandescent, dar Gazul a ținut perfect de minge până la sfârșit.

După această victorie, Gazul face 10 puncte și urcă pe locul 10, la egalitate e drept cu FC Voluntari și Sibiu. CFR rămâne a treia echipă a României, la 6 puncte în spatele Craiovei, putând rămâne și la 3 lungimi în spatele lui FCSB, dacă aceasta va învinge luni la Chindia.

ADVERTISING

Este a doua victorie în istorie pentru Gaz aici la Cluj, după cea din 2011, culmea atunci pe banca lui CFR era actualul antrenor lusitan al medieșenilor, Jorge Costa.

Echipele de start:

CFR Cluj: Sandomierski - Susic, Manea, Ciobotariu, Latovlevici - Itu, Luis Aurelio, Djokovic - Deac, Debeljuh, Pereira.

Gaz Metan: Buzbuchi - Romeo, Larie, Matias, Velisar - Alceus, Santos da Silva - Ciocan, Deaconu, Oliveira - Cardoso.

Arbitru: Cătălin Găman.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Daniel Pancu vorbește după evenimentele incredibile de la Poli - Viitorul: ”Vinovații să plătească! Jucătorii au lacrimi în ochi”

Ion Crăciunescu are o obiecție după incidentele de la Iași - Viitorul: Nu a fost regulamentar altceva

Igor Dodon și Maia Sandu merg în turul doi al prezidențialelor de la Chișinău (Estimare)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!