Ion Crăciunescu are o obiecție după incidentele de la Iași - Viitorul: Nu a fost regulamentar altceva

Ion Crăciunescu are o obiecție după incidentele de la Iași - Viitorul: Nu a fost regulamentar altceva

Fostul mare arbitru român Ion Crăciunescu are o obiecție de făcut după evenimentele care au avut loc în timpul partidei Poli Iași – Viitorul, partidă întreruptă definitiv după căderea pentru a doua oară a nocturnei în Copou, în minutul 54, la scorul de 2-1 pentru gazde.

După ce înaintea partidei, stâlpii de iluminat au cedat în timpul încălzirii, jocul începând cu o întârziere de circa o oră, nocturna a cedat definitiv în minutul 54, imediat după ce Onea a marcat pentru 2-1.

Liga 1. Rezumat Poli Iași - Viitorul! Moldovenii au pierdut la masa verde după ce nocturna a picat
ADVERTISING

Ion Crăciunescu spune, după partidă, invitat fiind la o televiziune de sport, că decizia luată de Horia Mladinovici este perfect regulamentară, dar are o altă obiecție după acest joc:

”Nu a fost regulamentar altceva. Sunt mai multe condiții de licențiere. Când se întâmplă asemenea lucruri, trebuie să ai un generator. În regulament nu spune că trebuie să ai trei stâlpi, cinci stâlpi, ci o lumină corespunzătoare, care să asigure vizibilitatea.

Liga 1: Poli Iași va pierde la masa verde partida cu Viitorul din cauza nocturnei

ADVERTISING

E regulamentar să se încheie meciul. Timpul, cele 60 de minute, se acordă o singură dată pentru întreruperea vizibilității. Un joc nu poate fi amânat decât în interiorul unei ore. Când regulamentul de licențiere îți impune să ai un generator în astfel de cazuri, nu poți avea scuză”, a fost reacția lui Crăciunescu la emisiunea Fotbal Club de la DigiSportTV.

Viitorul va câștiga această partidă cu 3-0 la masa verde și va urca pe loc de play-off, 6, la egalitate cu Clinceni, ambele cu 13 puncte.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Daniel Pancu vorbește după evenimentele incredibile de la Poli - Viitorul: ”Vinovații să plătească! Jucătorii au lacrimi în ochi”

Antrenorul celor de la FCSB anunță când va reveni pe gazon Florinel Coman

STS face precizări despre modificările la aplicația de monitorizare a COVID-19: Autoritățile vor ști cazurile confirmate pe zone, până la nivelul străzilor

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!