Liga 1: Poli Iași va pierde la masa verde partida cu Viitorul din cauza nocturnei

Liga 1: Poli Iași va pierde la masa verde partida cu Viitorul din cauza nocturnei

Poli Iași va pierde la masa verde cu 3-0 partida cu Viitorul din etapa cu numărul 9 din Liga 1, după ce nocturna a cedat în timpul partidei, o partidă în care în minutul 54, momentul opririi partidei, tabela arăta scorul de 2-1 pentru ieșeni.

Formația gazdă a marcat al doilea gol în minutul 54, prin Onea, dar fix atunci a căzut nocturna, și având în vedere că partida a început cu întârziere de circa o oră, arbitrul a luat decizia a încheia partida. Cel mai sigur, Viitorul va câștiga la masa verde cu 3-0.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Jocul trebuia să înceapă la ora 18, dar nocturna a picat în Copou, iar generatorul de rezervă nu funcționa, iar jucătorii au rămas în beznă în timpul efectuării ședinței de încălzire. Erau doar doi stâlpi de iluminat activi, iar pentru ca partida să funcționeze trebuiau măcar 3 din 4.

Antrenorul celor de la FCSB anunță când va reveni pe gazon Florinel Coman

S-a reușit repararea acestui al treilea stâlp, jocul a început la circa 18.55, iar până la pauză, Viitorul a marcat o dată prin Dobrosavlevici, în minutul 20, după pasa lui Fernandez.

Toate bune și frumoase, mitanul secund a adus o frumoasă revenire a gazdelor, care au marcat întăi prin Zajmovici, minutul 51. Trei minute mai târziu, Onea marca pentru 2-1, iar fix atunci când începea bucuria printre jucători, nocturna a picat.

Moment în care arbitrul Horia Mladinovici a oprit definitiv partida, așa cum scrie la regulament.

După ce Viitorul va căștiga oficial la masa verde cu 3-0, vă urca pe locul 6 la egalitate cu Clinceni, ambele cu 13 puncte. Iasiul rămâne pe 12 cu doar 9 lungimi la activ.

Echipele de start: 

Poli Iaşi: Bosz – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu – Breeveld, Passaglia, Tălmaciu – Calcan, Zajmovic, Platini.

Viitorul: Cojocaru – Dussault, Dobrosavlevic, Ghiţă, De Nooijer – Gaztanaga, Casap, Victor Fernandez – Măţan, Luckassen, Ely Fernandes.

Arbitru: Horia Mladinovici.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Anunțul de ultimă oră făcut de Roger Federer în legătură cu retragerea sa din circuit

Ianis Hagi a fost pedepsit de către antrenorul său Steven Gerrard la Rangers

Alegeri prezidențiale la Chișinău: cum decurge votul

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.