Leo Strizu face câteva acuzații incendiare după plecarea de la FCSB: ”Mihai Stoica îi duce echipa pe foaie lui Pintilii!”

Leo Strizu face câteva acuzații incendiare după plecarea de la FCSB: ”Mihai Stoica îi duce echipa pe foaie lui Pintilii!”

Leo Strizu și-a dat demisia din funcția de antrenor principal la FCSB după meciul câștigat cu Petrolul Ploiești, lăsând echipa bucureșteană fără antrenor cu licență Pro.

După această plecare, Strizu a oferit duminică un interviu incendiar în care dezvăluie foarte multe lucruri care nu merg la gruparea lui Gigi Becali, care dezvăluie comportamentul lui Mihai Stoica, managerul general, dar și multe altele.

La întrebarea care este rolul lui MM acolo, Strizu a fost extrem de tranșant: „Nu știu dacă aș găsi un exemplu să fac o asociere. Este un fel de porumbel voiajor care îi aduce lui Pinti lotul de 20, îi mai aduce primul unsprezece și ceea ce mai trebuie să facă în timpul meciului.

ADVERTISING

Variantele lui Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB, pe lângă bulgarul Iliev

Sunteți oameni de presă, dacă mie îmi aduceți o dovadă că eu am dat ceva despre echipă în toată această perioadă sau am menționat vreun nume, acea sursă care comanda articole… eu atunci ridic mâna și spun da, am dat. Singura dată când am spus a fost în dimineața aceea când presa era pe aeroport și am fost sunat, «Domnule Strizu, unde sunteți?». Dorm. Când m-ați auzit vreodată în afară de flash-uri și conferință?!”, a declarat în primă fază Strizu într-un interviu acordat cotidianului ProSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Antrenorul în vârstă de 55 de ani a mai spus că revenirea sa la FCSB s-a făcut peste capul lui Stoica: ”Acum înțeleg că MM s-a opus de fiecare dată. În momentul în care am venit spre echipa de seniori, nu știa la ce se așteaptă. Și mă refer că cu Strizu nu se poate comporta cum se comportă cu alții. Cu el nimeni nu are voie să vorbească, nimeni nu are dreptate, el e cel care hotărăște. Vorbim de bază, nu de Gigi. Orice argument ai… și mie mi-a reproșat: «vă pricepeți voi la fotbal?»”, a mai spus Strizu.

ADVERTISING

În această perioadă, antrenor interimar la FCSB este fostul mijlocaș Lucian Filip.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!