Presa bulgară scrie despre antrenorul cu licență Pro dorit de FCSB

Presa bulgară scrie despre antrenorul cu licență Pro dorit de FCSB

FCSB dorește aducerea unui antrenor străin cu licență Pro pe bancă, iar o soluție proaspăt adusă de Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, este un fost jucător al echipei.

Vorbim de fostul fundaș Valentin Iliev, acum ajuns la 42 de ani, iar presa din Bulgaria a relatat pe larg despre această posibilitate.

Ei scriu despre Iliev că acesta ar deveni „primul antrenor al țării care pregătește o câștigătoare de Liga Campionilor”. Și mai departe, portalul Sportal.bg face o analiză mai amplă: „Bomba vine din România: Iliev, favorit să o preia pe FCSB. Iliev este foarte cunoscut în fotbalul românesc, a jucat acolo pentru Steaua și pentru Universitatea Craiova. În sezonul 2018/2019 a fost și antrenorul secund al lui Devis Mangia, tot la Craiova. Valentin așteaptă acum doar decizia lui Gigi Becali”.

ADVERTISING

Numele antrenorului străin dorit de FCSB, făcut public: A jucat un sezon pentru roș-albaștri

Iliev a fost jucător la ȚSKA Sofia, în două perioade, anume 2004-2007 și 2013-2015. Ca antrenor, Iliev a ocupat postul de principal la ȚSKA 1948 Sofia, echipă apărută în 2016. El a promovat echipa ultrașilor bulgari în liga secundă, unde nu a apucat să pregătească formația decât 4 jocuri, fiind demis.

Până în decembrie 2022 a pregătit echipa secundă a clubului.

Momentan, FCSB nu are un antrenor principal cu licență Pro după plecarea lui Leo Strizu, FRF acordându-i trupei lui Gigi Becali un răgaz de 30 de zile pentru a face acest lucru.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!