Xavi a anunțat trei transferuri de răsunet la Barcelona

Xavi a anunțat trei transferuri de răsunet la Barcelona

Antrenorul celor de la FC Barcelona, Xavi Hernandez a confirmat numele fotbaliștilor doriți de clubul catalan pentru la vară.

Și asta deși FC Barcelona e într-o situație financiară precară, chiar și așa președintele Juan Laporta a punctat faptul că gruparea blaugrana va aduce la vară cel puțin 3-4 jucători de calitate.

"Vorbesc des cu președintele clubului. Deja plănuim, și chiar dacă e devreme, vom încerca să ne întărim vara aceasta. Posturile pe care le prioritizăm sunt un fundaș lateral, unul central și un vârf", a declarat Xavi, înainte de duelul cu Bilbao, din La Liga, într-o conferință de presă.

ADVERTISING

Conform cotidianului Sport.es, Barca dorește să îi aducă pe Camp Nou pe Vitor Roque (Paranaense), Juan Foyth (Villarreal) și Íñigo Martínez (Athletic Bilbao). Primul este un brazilian cotat la 14 milioane de euro, cu 5 goluri marcate în acest sezon. Inigo este un fundaș central basc cu mare experiență, foarte util Barcei, în timp ce Juan Foyth, de la Villarreal, va fi adus pentru a-i face concurență lui Sergi Roberto. Dacă nu se va ajunge la un acord cu Submarinul Galben însă, Barca are și două variante de rezervă: Pavard (Bayern) sau Meunier (Dortmund) mai sunt opţiunile catalanilor.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!