FCSB este pe punctul să mai rateze un jucător de mare calitate din Superligă

FCSB este pe punctul să mai rateze un jucător de mare calitate din Superligă

FCSB este pe punctul să mai rateze aducerea unui jucător curtat de luni bune de către gruparea din Berceni patronată de Gigi Becali.

Dorit de latifundiarul din Pipera la FCSB, atacantul Daniel Paraschiv de la AFC Hermannstadt este tot mai aproape de un transfer în străinătate, el fiind monitorizat meci de meci de grupări internaționale, după ce a și debutat cu gol la naționala României, într-un amical cu Moldova, anunță cotidianul ProSport.

Finanțatorul celor din Sibiu, Claudiu Rotar spune că Daniel Paraschiv este o țintă pentru multe cluburi din afara României, una dintre variante fiind transferul său în SUA, în Major League Soccer, acolo unde evoluează și alt român, Alexandru Mățan, care joacă pentru cei de la Columbus Crew: „Daniel Paraschiv este deja urmărit meci de meci la Hermannstadt! Sunt oameni care vin mereu pentru el la meciurile pe care le avem. El este dorit de multe cluburi și există interes și din afara Europei pentru Paraschiv. Deocamdată, nu este însă perioadă de transferuri, vom vedea în vară ce se va întâmpla cu el”, a declarat Rotar pentru sursa mai sus amintită.

ADVERTISING

Paraschiv are 23 de ani și rămâne de văzut dacă va fi convocat de selecționerul Edi Iordănescu pentru dubla cu Andorra și Belarus de la finele lunii martie, în deschiderea preliminariilor pentru EURO 2024 din Germania.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!