Leo Messi, despre noua performanță realizată pentru FC Barcelona

Leo Messi, despre noua performanță realizată pentru FC Barcelona

„Este ceva foarte special să fiu căpitanul echipei la care am jucat toată viaţa şi foarte special să pot să ridic cupa”, a declarat fotbalistul Lionel Messi, autor a două goluri în finala Cupei Spaniei, câştigată sâmbătă de FC Barcelona cu 4-0 în faţa lui Athletic Bilbao, scrie presa spaniolă.

Desemnat omul meciului, Messi, care a ajuns la 35 de trofee cucerite cu Barca, se gândeşte deja la finalul sezonului: „Este un sezon greu, iar pentru noi este foarte important că am putut câştiga Cupa Spaniei şi că avem în continuare şanse la titlu în La Liga. Este un sezon diferit, de tranziţie, cu mulţi tineri.”

ADVERTISING

"Ne-a fost greu la început, am pierdut multe puncte din cauza naivităţii şi a lipsei de experienţă, dar echipa a devenit mai puternică, a intrat în luptă. Zilele trecute nu am putut obţine un rezultat bun (1-2 cu Real Madrid în campionat - n. r.), dar suntem încă acolo în luptă, au rămas multe etape", a spus atacantul argentinian.

El s-a plâns că nu poate sărbători câştigarea Cupei Spaniei împreună cu suporterii, din cauza restricţiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus: "Este foarte ciudat că nu putem sărbători împreună cu oamenii şi cu familia, este situaţia în care trebuie să trăim şi este păcat, fiindcă finalele sunt întotdeauna speciale."

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Înaintea finalei, preşedintele Barcei, Joan Laporta, s-a declarat "convins" că Messi va juca şi în sezonul următor la echipa de pe Camp Nou.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇