Presa externă scrie că CFR Cluj a oferit unul dintre cele mai tari momente ale anului în fotbalul mondial (Video)

Presa externă scrie că CFR Cluj a oferit unul dintre cele mai tari momente ale anului în fotbalul mondial (Video)

Presa externă s-a arătat impresionată de felul în care CFR Cluj a ales să sărbătorească victoria din Supercupa României.

Jucătorii campioanei au adus trofeul la Cluj-Napoca într-un mod inedit, intrând direct prin banda de bagaje de la aeroport.

Imaginile au devenit viral și au făcut înconjurul lumii. Astfel, jurnaliștii de la Sopitas.com scriu că acesta este unul dintre "momentele anului în fotbalul mondial" și descriu sărbătoarea ca fiind "una nebună".

"CFR Cluj a sărbătorit la aeroport într-un mod cu totul inedit. Jucătorii echipelor nu ezită să sărbătorească tot timpul, chiar și la aeroport am putut vedea momente de nebunie și fericire. Inclusiv banda de bagaje a fost folosită ca scenă de sărbătoare.

ADVERTISING

Da, ați citit bine, banda pe care se transportă bagajele a fost locul în care s-a sărbătorit. În timp ce unii jucători își așteptau bagajele, alții s-au strecurat pe bandă cu tot cu trofeu. În cele din urmă când au apărut a fost o adevărată surpriză deoarece au arătat trofeul. Ce modalitate de a-l prezenta prietenilor! Cum au ajuns pe acea bandă? Nu știm, dar este una dintre cele mai bune scene din fotbal în 2021", a scris sursa citată.

Amintim că CFR Cluj a învins FCSB cu 2-0 la loviturile de departajare pentru a căștigă Supercupa României.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇