Reacția organizatorilor de la Stuttgart după ce Simona Halep a ajuns la turneu

Reacția organizatorilor de la Stuttgart după ce Simona Halep a ajuns la turneu

Organizatorii turneului de la Stuttgart au vorbit despre prezența Simonei Halep la competiția din Germania.

Directorul turneului, Anke Huber, s-a arătat încântat de prezența Simonei, dar spune că nu o consideră principala favorită. El crede că va fi dificil ca Simona să câștige turneul.

"Când văd lista cu jucătoare prezente, mă întreb dacă am mai avut vreodată atât de multe nume mari. Nu cred asta. Tabloul este cu adevărat grozav. Începând cu Ashleigh Barty, până la prietene mai vechi precum Simona Halep și Karolina Pliskova.

ADVERTISING

Ashleigh Barty și Sofia Kenin sunt cu siguranță două dintre favoritele la câștigarea turneului, dar aș include-o și pe Simona Halep. A venit la acest turneu de mulți ani și încă așteptă prima victorie la Stuttgart. Dar nu pot fi sigur de asta deoarece avem atât de multe jucătoare minunate și fiecare poate câștiga", a spus Anke Huber, potrivit Tennis World ES.

Simona a ajuns la Stuttgart, însă nu știe momentan dacă va putea să ia startul în acest turneu din cauza problemelor medicale.

„În mod normal aș participa, dar nu știu exact pentru că și la Doha, Dubai s-a întâmplat să mă retrag din cauza accidentării, dar îmi doresc tare mult să joc tot sezonul de zgură. M-am antrenat destul de bine, nu am avut dureri, sper să mă țină și la meciuri”, a spus Simona.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Turneul de la Stuttgart va începe pe 19 aprilie.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!