Ce avantaje va avea Simona Halep în circuitul WTA pentru că s-a vaccinat împotriva Covid-19

Ce avantaje va avea Simona Halep în circuitul WTA pentru că s-a vaccinat împotriva Covid-19

ATP și WTA au anunțat că nu vor obliga tenismenii să se vaccineze împotriva Covid-19, însă le va oferi avantaje la turnee.

Astfel, tenismenii care s-au vaccinat, printre care se numără și Simona Halep, nu vor mai trebui să stea în carantină, așa cum s-a întâmplat la Australian Open 2021.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Persoanele care au finalizat complet procesul de vaccinare împotriva Covid-19 pot fi scutite de carantină după un prim test PCR negativ", se arată în protocolul ATP și WTA, potrivit Daily Mail.

Totodată, tenismenii vaccinați nu vor mai fi considerați "contact apropiat" al unei persoane testate pozitiv la noul coronavirus.

Informația n-a fost confirmată încă oficial de cele două foruri, dar sursa citează notează că noua regulă va intra în vigoare cu ocazia turneului ATP de la Monte Carlo, programat între 11 și 18 aprilie.

Simona Halep a contractat virusul în toamna anului trecut, iar în luna februarie a acestui an s-a vaccinat împotriva Covid-19 la Institutul Cantacuzino.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!