FRF pregătește o surpriză de proporții: Cine i-ar putea lua locul lui Rădoi - surse

FRF pregătește o surpriză de proporții: Cine i-ar putea lua locul lui Rădoi - surse

Federația Română de Fotbal ar avea deja pregătit înlocuitorul pentru Mirel Rădoi.

Selecționerul a anunțat, după înfrângerea cu Armenia, că se gândește să-și dea demisia, iar înlocuitorul său ar putea fi deja sub contract cu Federația Română de Fotbal.

Gazeta Sporturilor anunță că favorit să-i ia locul lui Rădoi pe banca naționalei mari ar fi… Adrian Mutu!

FRF nu-și permite în momentul de față să apeleze la un antrenor cu experiență, precum Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu sau Gică Hagi, din cauza pretențiilor financiare ridicate ale acestora, iar varianta Mutu pare cea mai la îndemână.

În timp ce Olăroiu, Petrescu și Hagi ar solicita peste 500.000 de euro pe an, selecționerul reprezentativei de tineret a României n-ar spune nu unui salariu de 250.000 de euro pe an, același pe care îl primește în prezent Mirel Rădoi.

FRF are pregătit planul și pentru reprezentativa de tineret, unde locul lui Mutu ar urma să fie luat de Cristi Chivu.

"Una dintre mutările la care visează șefii de la Casa Fotbalului e cooptarea lui Cristi Chivu la lotul U21", scrie sursa citată.

Cu Rădoi selecționer, naționala României a disputat 11 meciuri, în care a înregistrat 4 victorii, două egaluri și 5 înfrângeri.

De partea cealaltă, Mutu are 8 meciuri pe banca selecționatei de tineret, dintre care 4 câștigate, trei terminate la egalitate și o înfrângere.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro