Marius Şumudică vrea să fie selecţionerul României: "În minutul 1 aş semna"

Marius Şumudică vrea să fie selecţionerul României: "În minutul 1 aş semna"

Marius Șumudică n-ar refuza funcția de selecționer al României.

Totuși, Șumudică, în prezent liber de contract, spune că sunt alți antrenori care ar merita mai mult decât el această poziție.

"Înseamnă să mă autopropun. Mi-a zis mama, mândră, că sunt pe primul loc într-un sondaj. I-am zis să stea liniştită că nu înseamnă că ajunge Şumudică la naţională dacă îl vor suporterii. Sunt liber, cât mai sunt nu ştiu, câteva săptămâni. Acum sunt liber, dar am discuţii, eu de 12 ani nu stau. N-aş refuza niciodată naţionala, în minutul 1 aş semna", a spus Șumudică la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Cu toate că munca de selecţioner e alta, dar ar fi o provocare şi cred ca am destulă experienţă pentru a face faţă la echipa naţională. Am un staff foarte bun, dar nu cred că se va pune problema, nu se va ajunge la Şumudică. Consider că Hagi, Olăroiu, Petrescu au experienţă mai mare şi ar merita să fie înaintea mea selecţioneri. Eu sunt un tip onest, nu m-am ascuns niciodată. Eu îmi văd lungul nasului. În plus, echipa naţională are deocamdată selecţioner", a adăugat tehnicianul în vârstă de 50 de ani.

ADVERTISING

Marius Șumudică a antrenat în cariera sa aproape 20 de echipe.

Ultima oară, Șumudică a fost pe banca lui Rizespor, de unde a plecat după doar o lună și nicio victorie.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇