Leicester a dat lovitura și a învins-o pe Chelsea în finala Cupei Angliei (Video)

Leicester a dat lovitura și a învins-o pe Chelsea în finala Cupei Angliei (Video)

Gruparea engleză Leicester FC a produs istorie și a câștigat pentru prima dată FA Cup, după o finală dramatică cu Chelsea Londra, scor 1-0.

Echipa vulpilor, antrenată de Brendan Rodgers, fost manager la Liverpool și Celtic, s-a impus după un gol minunat marcat de belgianul Tielemans, fost coleg cu Nicușor Stanciu la Anderlecht, în minutul 63.

Chelsea a reușit totuși să egaleze în minutul 89, gol marcat de Chilwell, însă VAR-ul a anulat reușita pentru un offside milimetric…

A fost și un moment important pentru Anglia căci la această partidă au asistat peste 22.000 de fani, număr record după pandemia de coronavirus.

ADVERTISING

Este al șaselea trofeu din istoria clubului Leicester FC, după titlul miraculos din 2016 cu Claudio Ranieri pe bancă, plus trei Cupe ale Ligii în 1964, 1997 și 2000, dar și Supercupa Angliei din 1972.

În acest sezon, Manchester City s-a impus în Premier League și Cupa Ligii, iar Leicester a câștigat Cupa Angliei. Chelsea mai are șanse la un trofeu, cel mai important, Champions League, acolo unde va juca finala pe 29 mai cu aceeași City.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Antrenorul Craiovei dă de pământ cu proprii jucători după eșecul cu CFR Cluj: ”Au distrus totul, să explice de ce au renunțat”

ADVERTISING

Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e vaccinată, dar numărul de îmbolnăviri crește

Simona Halep primește și o veste bună de la Roma, după eliminarea Elinei Svitolina

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!