Antrenorul Craiovei dă de pământ cu proprii jucători după eșecul cu CFR Cluj: ”Au distrus totul, să explice de ce au renunțat”

Antrenorul Craiovei dă de pământ cu proprii jucători după eșecul cu CFR Cluj: ”Au distrus totul, să explice de ce au renunțat”

Antrenorul Universității Craiova, grecul Marinos Ouzounidis, nu a mai rezistat după jocul pierdut de elevii săi în derbiul cu CFR Cluj, scor 1-3, și și-a desființat jucătorii pentru această prestație foarte slabă.

Jocul s-a desfășurat în runda cu numărul 8 din play-off, iar cu această ocazie clujenii au făcut un nou pas uriaș spre titlu, având patru puncte avans față de FCSB.

”Am început bine, dar ce a urmat după aceea.. nu-mi vine să cred! Nu așa se joacă fotbalul. Am nevoie de explicații de la fotbaliști. Distrugem totul într-o săptămână, două. Nu accept un asemenea joc! Am pierdut toate mingile, nu am fost agresivi, jucătorii fac o mare greșeală dacă se gândesc că se rezolvă totul odată cu triumful din Cupă.

ADVERTISING

Liga 1: CFR Cluj câștigă la Craiova și face un pas mare spre titlu

Sunt dezamăgit și de jucătorii cu experiență, ei trebuie să ajute echipa, nu ce au făcut în seara asta. Ce e asta?! Chiar și când ne conduce adversarul cu 10-0, de ce renunți?! Nu înțeleg de ce renunți la luptă! Trebuie să dăm totul până la final. E inadmisibil să renunți așa la joc”, a vorbit după meci Ouzounidis pentru televiziunea Telekom Sport.

Craiova nu mai are șanse la titlu, dar e calificată în finala Cupei, unde va da piept cu Astra pe 22 mai la Ploiești.

REZUMAT: Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-3. Campioana, demonstraţie de forţă

Oltenii au patru înfrângeri la rând în play-off-ul Ligii 1, putând pierde chiar locul 3 dacă duminică Sepsi o învinge pe FCSB.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Robert Lewandowski a egalat un record spectaculos

S-a stabilit finala de la Roma

Un nou record de vaccinare - aproape 120.000 de persoane în 24 de ore

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!