Laude din partea presei americane pentru Simona Halep, după un nou triumf în circuitul WTA

Laude din partea presei americane pentru Simona Halep, după un nou triumf în circuitul WTA

Simona Halep a fost lăudată de presa americană după marele triumf de la Melbourne, în cadrul turneului WTA 250 Melbourne Summer Set 1, triumf la chiar primul său turneu disputat în 2022.

Și un triumf venit la circa 2 ani după ultimul său succes în circuitul WTA, se întâmpla acest lucru în septembrie 2020, pe zgura de la Roma.

După finala disputată cu Veronika Kudermetova, scor 6-2, 6-3, jurnaliștii de la Tennis World USA notau: "Jucătoarea din România a avut nevoie de o oră și 14 minute pentru a reuși o victorie cu 6-2, 6-3, în fața favoritei numărul 3. Acesta a fost al 23-lea titlu WTA al lui Halep și a treia victorie – în trei meciuri – împotriva lui Kudermetova. Halep a avut un început lent, chiar dacă Veronika Kudermetova a dictat la început ritmul partidei. Cu toate acestea, dominația lui Kudermetova a fost scurtă, iar Simona Halep a declanșat rapid revenirea. Al doilea set s-a jucat după coordonatele din primul act, iar Simona Halep a reușit să contracareze cu succes jocul hotărât al adversarei", puncta presa americană despre acest succes superb al româncei de pe locul 15 WTA.

Sportiva născută la Constanța, în vârstă de 30 de ani, a fost lăudată și de Mats Wilander, care crede că ea poate fi o nucă extrem de tare la viitoarea ediție a Australian Open, care va debuta pe 17 ianuarie.

ADVERTISING

Ce verdict oferă Mats Wilander în legătură cu șansele Simonei Halep pentru a triumfa la Australian Open

15 mondial WTA va fi locul Simonei Halep de luni încolo, românca urmând să primească suma de 31.000 de dolari după acest triumf.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!