Karolina Pliskova face o mărturisire plină de sinceritate înaintea finalei cu Simona Halep

Karolina Pliskova face o mărturisire plină de sinceritate înaintea finalei cu Simona Halep

Karolina Pliskova a făcut o mărturisire plină de sinceritate înaintea finalei cu Simona Halep de la Roma.

Pliskova a recunoscut că pe vremuri, până la partida din Fed Cup din 2016, nu credea că o poate învinge vreodată pe Simona Halep pe zgură. Simona conduce cu 7-4 în întâlnirile precedente, dar sportiva din Cehia le-a câștigat pe ultimele două.

"Pe vremuri, când jucam cu Simona Halep pe zgură, simțeam că nu am nicio șansă. Acum cred mai mult în mine și cred că pot să o bat. Am avut o mulțime de meciuri bune. Când am învins-o prima dată în Fed Cup, suprafața era lentă și de aici a pornit încrederea mea. La Paris aproape că am învins-o și juca grozav în ziua respectivă. Încă simt că e suprafața ei și nu a mea, dar am învins-o pe zgură deja. Pe hard e o altă poveste, simt că e suprafața mea.

ADVERTISING

Va fi super dificil deoarece luptă din greu, a câștigat turneul de la Praga și are finală aici. Nu e niciodată ușor împotriva ei, indiferent de turneu, dar va fi o finală grozavă", a spus Pliskova la conferința de presă.

Amintim că Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Roma după ce a învins-o superb pe Garbine Muguruza.

Sportiva noastră a trecut de iberică în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-4.

Simona se va duela în ultimul act cu Karolina Pliskova. Finala turneului de la Roma e programată luni, la ora 15:30, în direct pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Pentru calificarea în finala de la Roma, Simona și-a asigurat un cec in valoare de 150 de mii de euro. Victoria din finală i-ar aduce 205.190 de euro.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!