Presa internațională, după victoria Simonei Halep în semifinala cu Muguruza: "A profitat de greșelile ibericei"

Presa internațională, după victoria Simonei Halep în semifinala cu Muguruza: "A profitat de greșelile ibericei"

Simona Halep a învins-o pe Garbine Muguruza în semifinalele turneului de la Roma, iar publicațiile internaționale comentează evoluția tenismenei noastre.

Jurnaliștii de la Marca sunt de părere că Simona a profitat la maxim de greșelile Garbinei Muguruza, în timp ce WTA a remarcat că tenismena română a învins-o pentru a treia oară consecutiv pe zgură pe spaniolă.

Dar iată câteva reacții apărute în presa străină după succesul Simonei de la Roma:

"Favorita numărul 1 a ajuns la 13 victorii consecutive după ce a învins-o pe Garbine Muguruza în două ore și 14 minute, într-un joc la care a fost permis accesul spectatorilor pentru prima oară de la întreruperea circuitului din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru Halep a fost cel de-al 3-lea succes consecutiv pe zgură în fața rivalei spaniole" - WTA

ADVERTISING

"Garbine s-a jucat cu focul și de data aceasta s-a ars. Halep a preferat o tactică defensivă și a profitat de greșelile neforțate ale lui Garbine. Un bun exemplu este ultimul game, în care Halep și-a obținut biletul pentru finală după două duble greșeli ale ibericei" - Marca

"Simona Halep ajunge pentru a treia oară în finală la Foro Italico, đupă un meci în care n-a dominat, dar a reușit să câștige. Nu a arătat cea mai bună versiune a ei, dar mâine va avea oportunitatea de a câștigat primul ei turneu la Roma" - Ok Tennis

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep s-a calificat, duminică, în finala turneului de la Roma, după o victorie în trei seturi cu Garbine Muguruza, scor 6-3, 4-6, 6-4.

În finala competiției din capitala Italiei, tenismena noastră o va întâlni pe învingătoarea celei de-a doua semifinale, în care joacă Karolina Plișkova și Marketa Vondroușova.

Finala de la Foro Italico va avea loc mâine, de la ora 15:30 - ora României, în direct pe SpotMedia.ro.

Reprezentanta noastră a mai ajuns de două ori în ultimul act la Roma, în 2017 și 2018, de fiecare dată fiind învinsă de ucraineanca Elina Svitolina.

ADVERTISING

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!