Jucătorul împrumutat de FCSB în Italia, adulat de presa peninsulară: "Singurul care arată ceva!"

Jucătorul împrumutat de FCSB în Italia, adulat de presa peninsulară: "Singurul care arată ceva!"

FCSB, lidera campionatului din România la acest moment, l-a împrumutat până în vară pe mijlocașul francez Malcom Edjouma la Bari, în Serie B, liga secundă italiană.

Iar ultimele prestații ale jucătorului care a aparținut în trecut de FC Botoșani i-au entuziasmat pe jurnaliștii italieni, chiar dacă Bari a suferit un eșec vineri seara, scor 1-2 pe teren propriu în fața echipei Cremonese.

Edjouma a intrat pe teren în minutul 68 și a marcat un gol în prelungiri, golul de onoare al gazdelor, acolo unde este legitimat și românul George Pușcaș. Prestația lui a fost una foarte bună, consistentă, plus golul splendid, din voleu, de la marginea careului: "Edjouma a intrat cu spiritul și atitudinea potrivite și a fost recompensat cu un gol", au scris cei de la Tuttobari, adăugând: "În acest moment, pare o opțiune mai bună decât Lulici și alții".

Bari-Cremonese 1-2 | Serie BKT Highlights 2023-24

Edjouma a devenit încet, dar sigur, unul dintre jucătorii de bază de la Bari, după împrumutul de la FCSB. Două goluri și o pasă decisivă a reușit Malcom Edjouma în cele 21 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul cocoșilor în alb și roșu. Bari este însă pe locul 14 în clasament, și are acum doar obiectivul salvării de la retrogradare, fiind la doar 4 puncte de zona fierbinte.

ADVERTISING

750.000 de euro este cota de piață a mijlocașului defensiv, care cel mai probabil se va întoarce din sezonul următor la gruparea roș-albastră din Capitală.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!