Pușcaș și Edjouma, criticați împreună dur în Italia, la Bari: "Doar rătăcește la mijlocul terenului. Niciodată periculos"

Pușcaș și Edjouma, criticați împreună dur în Italia, la Bari: "Doar rătăcește la mijlocul terenului. Niciodată periculos"

Bari, echipă la care evoluează românul George Pușcaș, dar și fostul jucător francez de la FCSB, Malcom Edjouma, a pierdut meciul din deplasare cu cei de la Sud Tirol, scor 0-1, în etapa cu numărul 26 din eșalonul secund al Italiei.

Bari ocupă locul 10 în clasamentul din Serie B și pare departe de promovare, iar cei doi jucători mai sus amintiți, Pușcaș și Edjouma au fost titulari. Titulari, dar cam inexistenți pe teren, iar presa italiană s-a și grăbit să îi critice.

Pușcaș a primit doar nota 5, în timp ce Edjouma chiar 4,50, despre francez cei de la Tuttobari scriind: "rătăcește în mijlocul terenului și trimite inexplicabil baloane adversarilor săi", în timp ce Pușcaș a fost analizat ca: "Îngreunat și întârziat la fiecare minge. Niciodată periculos în careul lui Sudtirol".

ADVERTISING

Mai mult, antrenorul celor de la Bari, Beppe Iachini, cel care a insistat ca Pușcaș să fie adus la echipă ca împrumut în această iarnă, a notat despre orădean la conferința de presă: "Experiența m-a învățat că de-a lungul anilor trebuie să ai răbdare, trebuie să însoțești atacanții chiar dacă nu sunt străluciți. El trebuie să se îmbunătățească, dar am fost răsplătit pentru că a venit obiectivul", a spus antrenorul, citat de Tuttomercato.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!