Jucătorul împrumutat de FCSB în Italia, în vizorul presei peninsulare: "Paradoxul Edjouma"

Jucătorul împrumutat de FCSB în Italia, în vizorul presei peninsulare: "Paradoxul Edjouma"

FCSB l-a împrumutat până la finele acestei stagiuni competiționale pe francezul Malcom Edjouma în Italia, la Bari, o grupare de ligă secundă, acolo unde a devenit coleg între timp cu românul George Pușcaș.

Mijlocașul defensiv de 27 de ani evoluează constant în Serie B la formația care speră să prindă play-off-ul pentru promovare, el fiind recent în vizorul unei analize a presei din Peninsulă. În ultimele 8 partide, Edjouma a jucat rând pe rând ca titular.

Sâmbătă, Bari s-a impus cu 1-0 în fața celor de la FeralpiSalo, cu Pușcaș evoluând și el 93 de minute. Publicația italiană Tuttomercatoweb a scris despre francezul de culoare: "Edjouma e jucătorul care scoate doi adversari din joc cu singură fentă și verticalizează pentru Pușcaș, dar și jucătorul care greșește o pasă simplă la marginea careului advers și riscă să ofere un contraatac periculos pentru adversari", notau jurnalistii italieni.

ADVERTISING

Bari l-a adus în Italia pe Edjouma pentru 200.000 de euro, iar dacă vrea să îl și transfere definitiv din vară, trebuie să mai achite suma de 600.000. În această stagiune, Edjouma a bifat la Bari 16 meciuri, marcând și un gol și oferind și o pasă decisivă. 9 este locul ocupat de Bari în Serie B, cu 33 de puncte.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!