Jucătorul împrumutat de FCSB în Italia, în vizorul presei peninsulare: "Paradoxul Edjouma"

Jucătorul împrumutat de FCSB în Italia, în vizorul presei peninsulare: "Paradoxul Edjouma"

FCSB l-a împrumutat până la finele acestei stagiuni competiționale pe francezul Malcom Edjouma în Italia, la Bari, o grupare de ligă secundă, acolo unde a devenit coleg între timp cu românul George Pușcaș.

Mijlocașul defensiv de 27 de ani evoluează constant în Serie B la formația care speră să prindă play-off-ul pentru promovare, el fiind recent în vizorul unei analize a presei din Peninsulă. În ultimele 8 partide, Edjouma a jucat rând pe rând ca titular.

Sâmbătă, Bari s-a impus cu 1-0 în fața celor de la FeralpiSalo, cu Pușcaș evoluând și el 93 de minute. Publicația italiană Tuttomercatoweb a scris despre francezul de culoare: "Edjouma e jucătorul care scoate doi adversari din joc cu singură fentă și verticalizează pentru Pușcaș, dar și jucătorul care greșește o pasă simplă la marginea careului advers și riscă să ofere un contraatac periculos pentru adversari", notau jurnalistii italieni.

ADVERTISING

Bari l-a adus în Italia pe Edjouma pentru 200.000 de euro, iar dacă vrea să îl și transfere definitiv din vară, trebuie să mai achite suma de 600.000. În această stagiune, Edjouma a bifat la Bari 16 meciuri, marcând și un gol și oferind și o pasă decisivă. 9 este locul ocupat de Bari în Serie B, cu 33 de puncte.

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!