Istvan Kovacs, delegat la cel mai important meci al săptămânii din UEFA Champions League

Istvan Kovacs, delegat la cel mai important meci al săptămânii din UEFA Champions League

Arbitrul român Istvan Kovacs, cel mai bine cotat central din România, a fost delegat de către UEFA la meciul vedetă al săptămânii următoare din Champions League.

E vorba de finala de anul trecut, Liverpool – Real Madrid, care acum se joacă în optimi, cu prima sa manșă care are loc pe Anfield, pe 21 februarie, de la ora 22:00.

El va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi Horațiu Feșnic, iar în camera VAR vor fi Massimiliano Irrati și Marco Guida, ambii din Italia.

ADVERTISING

Liverpool - Real este fără îndoială capul de afiș al optimilor de finală din Liga Campionilor, reeditarea jocului din mai 2022, când Real se impunea la Paris cu 1-0, pe Stade de France.

Istvan a mai fost la centru în Ligă la Dinamo Zagreb - Chelsea 1-0, Brugge - Atletico 2-0 și Bayer Leverkusen - Porto 0-3.

El se întoarce în Anglia pentru un meci mare după ce sezonul trecut a arbitrat Manchester City - Real Madrid 4-3, unul dintre cele mai frumoase jocuri din UCL în ultimii ani, fără discuție, în turul semifinalelor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!