Ilie Dumitrescu, despre soluția perfectă pentru postul de antrenor de la FCSB

Ilie Dumitrescu, despre soluția perfectă pentru postul de antrenor de la FCSB

Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu și-a ales favoritul pentru postul de antrenor de la FCSB.

„Mister” Ilie îl vede favorit pe Nicolae Dică, pe care îl consideră soluția perfectă.

"Cred că soluția va fi Dică pentru că au mai lucrat împreună și au avut o relație foarte bună. Trebuie să aduci un antrenor bun, să aibă o bază, un antrenor care să continue relațiile de joc. Dar trebuie să accepte în aminute momente câte un mesaj. Cine vine, trebuie să accepte protocolul ăsta și condițiile puse de Gigi. Dică a fost aproape să facă performanță alături de Becali", a spus Dumitrescu la DigiSport.

ADVERTISING

Pe lista realizată de Gigi Becali se află două nume: Nicolae Dică și Toni Petrea.

Ambii au mai pregătit-o pe FCSB și respectă criteriile cerute de Becali, fiind dispuși să accepte implicarea sa în realizarea echipei de start și a schimbărilor.

Nicolae Dică a mai fost dorit de FCSB în urmă cu câteva luni, însă a refuzat deoarece a dorit să continue alături de Mirel Rădoi la echipa națională.

Acum, el este liber de contract și gata să negocieze cu FCSB. Becali îi va promite mână liberă pentru opt meciuri, cel puțin în discursul public.

ADVERTISING

Cealaltă variantă, Toni Petrea, a pregătit-o pe FCSB în sezonul precedent. A ratat titlul, dar a avut o relație excelentă cu Gigi Becali, respectând toate indicațiile acestuia.

Patronul echipei l-a dorit și din vară, dar el a ales să plece. De atunci este liber de contract.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!