Ianis Hagi, transferul visat de o echipă care luptă la titlu în Liga 1. Presa din Scoția dă toate detaliile

Ianis Hagi, transferul visat de o echipă care luptă la titlu în Liga 1. Presa din Scoția dă toate detaliile

Ianis Hagi este un jucător care se va întoarce la Rangers de la Deportivo Alaves în această vară, însă are șanse foarte mici să mai rămână în Scottish Premiership, din cauza evoluțiilor sale oscilante.

Mijlocașul român convocat la EURO 2024, acolo unde va fi și decarul echipei naționale, este dorit în Superliga de o forță care se va lupta cu siguranță la titlu în sezonul următor. E vorba de Rapid București, antrenată mai nou de nord-irlandezul Neil Lennon. Acesta a fost întrebat despre posibilitatea ca Ianis Hagi să vină la Rapid, având o reacție entuziastă: „Este binevenit dacă vrea. A avut probleme cu accidentările, dar e un jucător bun. Deci, e binevenit aici, transmite-i”, a fost mesajul antrenorului din Giulești pentru fiul lui Gică Hagi.

ADVERTISING

Presa scoțiană a mers imediat pe acest fir, având în vedere că Lennon a antrenat cu succes acolo, câștigând chiar 5 titluri la rând cu Celtic Glasgow: „Fostul manager al Celtic, Neil Lennon, aflat acum pe banca tehnică a Rapidului București, l-a invitat în spirit de glumă pe Ianis Hagi să se alăture echipei sale”, au scris cei de la FootballScotland.

Despre Ianis s-a scris că ar exista un interes și din partea lui Fenerbahce, grupare turcă la care tocmai a venit ca antrenor Jose Mourinho.

România este în grupa E de la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia și Ucraina.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!