Ianis Hagi știe care este cheia succesului său la Rangers: „ Steven Gerrard m-a învățat asta”

Ianis Hagi știe care este cheia succesului său la Rangers: „ Steven Gerrard m-a învățat asta”

Jucătorul român de fotbal Ianis Hagi, legitimat în prezent la Glasgow Rangers, la 23 de ani, a mai bifat o partidă ca integralist în campionatul Scoției, într-o nouă victorie a campioanei en-titre, scor 1-0 în fața celor de la Dundee.

Internaționalul român a apărut la conferința de presă de după meci pentru a le raspunde întrebărilor jurnaliștilor. El a făcut un meci bun și a primit nota 6 din partea acestora.

„A fost un meci greu, încă din primul minut. Cred că jocul nostru nu a fost cel mai bun azi. Sunt momente într-un sezon când mingea nu circulă cum trebuie, când noi nu ne mișcăm așa cum ar trebui. Atunci trebuie să fim uniți și să o scoatem la capăt cumva.

ADVERTISING

Îmi place mai mult să joc la mijloc, să am multe atingeri, să primesc mingea în spațiile libere, precum un adevărat decar. Mi-a plăcut poziția mea din repriza secundă, când mi-am putut ajuta colegii. Sunt foarte fericit că am reușit să obținem cele trei puncte. La pauză am schimbat strategia, staff-ul a luat deciziile corecte, au făcut o treabă foarte bună”, a punctat băiatul legendarului Gică Hagi.

Ce sumă este dispusă să plătească Rangers pentru transferul lui Moruțan

Singurul gol al meciului cu Dundee United a fost marcat pentru Rangers de Tavernier în minutul 71. Cei din Glasgow sunt lideri autoritari în clasament cu 7 puncte peste locul secund ocupat de rivala Celtic.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Întrebat fiind care a fost cel mai bun sfat primit de la fostul său antrenor Steven Gerrard, plecat între timp în Anglia la Aston Villa, Hagi a replicat: „Am avut privilegiul de a fi antrenat de Steven Gerrard. Am progresat mult, am devenit un jucător complet datorită lui. Am învățat partea murdară a fotbalului. Nu eram obișnuit cu asta.

Acum sunt pregătit de un antrenor care a jucat la acel mai înalt nivel, căpitan inclusiv la națională, iar asta îmi va duce jocul la următorul nivel. Ador modul în care vede fotbalul, îmi place că îmi oferă șansa de a juca în mai multe poziții”, a mai fost de părere Ianis.

ADVERTISING

După plecarea lui Gerrard, la Rangers a venit ca antrenor olandezul Giovanni van Bronckhorst.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!