Gică Popescu intervine în cazul lui Ianis Hagi

Gică Popescu intervine în cazul lui Ianis Hagi

Fostul mare fotbalist român Gică Popescu i-a luat apărarea lui Ianis Hagi.

Puternic criticat după meciurile echipei naționale, Gică Popescu susține că tratamentul la care Ianis e supus nu este unul corect.

"Știi ce nu mi se pare mie normal? E că la fiecare meci, la fiecare eveniment, singurul care e pus sub lupă este Ianis. Câte pase a dat, cât a greșit, ce a făcut, cât a alergat, la fiecare meci! Eu nu am văzut niciun alt jucător de la echipa națională, sunt jucători cu mai multă experiență, jucători care au jucat mai multe meciuri la națională, să-l pună sub lupă cum îl pun pe Ianis.

ADVERTISING

Dacă are numele, trebuie să sufere din punctul acesta de vedere? Ok, îl cheamă Hagi, dar nu joacă Hagi, joacă Ianis, joacă un copil tânăr care a făcut performanță la U21, care joacă la o echipă importantă din Europa, cum nu o fac mulți din actuala echipă națională. Băi, oameni buni, puneți lupa și pe alții care au mai multe meciuri la națională și care trebuie să ducă greul echipei nationale… și nimic, lupa pe Ianis. Probabil, așa cred că-i închid gura lui Gică, probabil", a spus Gică Popescu pentru As.ro.

ADVERTISING

În echipa națională a României, Ianis nu a marcat niciun gol de când a fost promovat de la tineret.

El a intrat și într-un conflict cu selecționerul Mirel Rădoi, pe care l-a criticat pentru tactica aleasă.

Citește și alte știri de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇