Gică Popescu explică motivele deciziei intempestive a lui Gică Hagi de a demisiona de la Viitorul

Gică Popescu explică motivele deciziei intempestive a lui Gică Hagi de a demisiona de la Viitorul

Gică Popescu, cumnatul lui Gică Hagi și președinte la Viitorul, a vorbit despre decizia intempestivă a lui Hagi de a părăsi banca tehnică a dobrogenilor.

A fost o decizie anunțată duminică printr-un comunicat de presă, într-un moment în care deja Viitorul e campioană în play-out, dar ieri s-a făcut de râs cu Sepsi OSK, scor 0-3.

Gică Hagi a demisionat de la Viitorul

Popescu, fostul căpitan de la Barcelona, a început să explice motivele lui Hagi de a renunța la funcția de manager tehnic: "E decizia lui Gică, o decizie personală pe care a luat-o cu ceva timp în urmă, numai că astăzi a făcut-o publică. A zis că rămâne la Academie să se ocupe de partea tehnică.

ADVERTISING

Știm cu toții că Gică e un om imprevizibil, cum a fost pe teren, așa e și în antrenorat. Știam asta de mult. Are 10 ani de muncă, de stress, are 5 de când a pus Academia pe picioare. Apoi 5 ani pe banca tehnică la Viitorul, nu e ușor, e destul de complicat, stress, bătaie de cap. La un moment dat pui și alte lucruri în balanță și cred că asta a făcut și Gica", a vorbit Popescu pentru Sport.ro și televiziunea ProTV.

Gheorghe Hagi // Declarații după meciul Viitorul - Sepsi

D.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇