Gică Hagi, un nou anunț despre cedarea acțiunilor de la Farul: "Nu sunt miliardar"

Gică Hagi, un nou anunț despre cedarea acțiunilor de la Farul: "Nu sunt miliardar"

La finalul meciului Farul – Hermannstadt 3-2, Gică Hagi (59 de ani) a vorbit din nou despre cedarea acțiunilor pe care le deține la echipa de la malul Mării Negre.

„Regele” Hagi a reiterat ideea că nu vrea să mai fie acționar majoritar la Farul, ci vrea să fie doar antrenor.

Hagi a spus că nu are puterea financiară să investească sumele necesare pentru a "urca" Farul la nivelul următor de performanță.

"Nu sunt miliardar și nu am cum să fiu acționar majoritar la Farul. Vreau să-mi văd de meseria de antrenor, dacă sunt bun să rămân, dacă nu, mă duc acasă. Eu am investit cât am putut, acum aștept să vină cineva și să ducă Farul la un alt nivel. În Europa nu a excelat și trebuie să fie și acolo", a declarat Gică Hagi la flash-interviu, după Farul - Hermannstadt 3-2, citat de Digi Sport.

ADVERTISING

Farul - Hermannstadt 3-2, în Superliga

Farul a câștigat contra lui Hermannstadt, scor 3-2, în etapa a șasea din Superliga. Golurile partidei au fost marcate de Rivaldinho (7, 57) și Grigoryan (52), respectiv Murgia (48) și Dragoș Iancu (83). Despre meci, Gică Hagi a spus:

"E un început de campionat, drumul e lung. Poți să începi bine, poți să începi mai rău. Important e că am câștigat și că am obținut puncte. E important să creștem ca și vestiar. Au venit jucători și sper să ne revenim cum eram înainte. Important e că atacanții au marcat, mijlocașii au alergat mult, fundașii au jucat bine. Trebuie să creștem la anumite aspecte. Trebuie să fim mai acizi și să dominăm meciul.

ADVERTISING

(n.r. despre schimbarea lui Mihai Popescu A avut o zi proastă, era lângă mine și trebuia să-l schimb, asta este. A avut o zi proastă.

Avem jocul nostru, identitatea noastră și jucătorii să capete mai multă putere. Jucătorii care au venit au nevoie de timp, nu sunt la nivelul nostru fizic.

De când m-am lăsat de fotbal am avut două lucruri pe care mi le-am dorit: să fac o academie frumoasă și munca mea de antrenor, care îmi place. Cred că am început să-mi zic și manager (n.r. râde). Dumnezeu mi-a dat multe, chiar dacă într-o zi lucrurile se vor opri. Vreți să nu mai vorbes? Vreți să-mi închideți gura? Hagi nu a răbufnit, Hagi a spus realitatea. Este realitatea, poate e dureroasă, dar asta este. Eram sus, iar acum nu mai sunt. Toată România mă iubește, probabil unora nu le cade bine. Poate mai trebuie să existe și partea cealaltă care să mă trezească. Și eu greșesc, și eu mai fac, mai pierd meciuri. Sunt și eu om, dar cred că am făcut lucrurile bine", a declarat Gică Hagi.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!