Fotbalistul pentru care se bat FCSB și CFR Cluj are o ofertă clară din afara țării: Este foarte greu să-l ținem

Fotbalistul pentru care se bat FCSB și CFR Cluj are o ofertă clară din afara țării: Este foarte greu să-l ținem

FCSB și CFR Cluj se luptă pentru obținerea semnăturii unui jucător care a impresionat până acum în prima parte a sezonului de Liga 1.

Este vorba de francezul de 25 de ani Malcom Edjouma, mijlocaș defensiv, fotbalist care poate să nu ajungă însă la niciuna dintre combatantele pentru titlu din România.

Antrenorul celor de la Botoșani spune că clubul a primit o ofertă clară din Ungaria pentru el: „Edjouma este un jucător pe val, care a făcut o jumătate de an formidabilă. Este un punct fix la noi în echipă. Din păcate, este foarte greu să-l ținem, pentru că este un jucător foarte bun și atrage atenția cluburilor puternice din punct de vedere financiar.

ADVERTISING

Suntem nevoiți să vindem. Depinde de ofertă, are o ofertă clară din Ungaria, dar în momentul acesta nu este ceea ce ne dorim noi. Trebuie să mai pună niște bani, pentru că este un jucător de valoare”, a declarat tehnicianul moldav pentru DigiSport.

Dan Petrescu l-ar dori pe Edjouma încă din această iarnă, în timp ce patronul Iftime de la Botoșani tocmai a declarat recent că echipa sa trebuie neapărat să vândă în această iarnă din jucători pentru a se menține pe linia de plutire în ce privește bugetul.

ADVERTISING

Deac-Edjouma-Rață ar fi mijlocul cel mai bun din competiția Ligii 1, în opinia lui Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!