Fotbalistul dorit de FCSB cere o sumă uriașă de bani ca să semneze: Detalii de la negocieri

Fotbalistul dorit de FCSB cere o sumă uriașă de bani ca să semneze: Detalii de la negocieri

Unul dintre fotbaliștii aflați pe lista de transferuri la FCSB cere o sumă uriașă de bani pentru a semna cu „roș-albaștri”.

FCSB caută jucători cu care să întărească lotul echipei pentru sezonul viitor, iar unul dintre numele de pe listă este cel al lui Arnold Garita (27 de ani), atacantul camerunez care a fost golgheter la FC Argeș în stagiunea precedentă.

Gigi Becali îl vrea pe Garita și negociază cu reprezentanții atacantului, dar negocierile s-au blocat când atacantul a solicitat nu mai puțin de 500.000 de euro în primul an pentru a semna cu echipa din București, scrie gsp.ro. Arnold Garita își dorește un salariu mare deoarece poate veni liber de contract la FCSB.

ADVERTISING

Concret, ca să spună "da" ofertei de la FCSB Garita își dorește 200.000 la semnătură și un salariu de 25 de mii de euro pe lună. FCSB i-a propus jumătate din sumă la semnătură și un salariu de 20.000 de euro, iar negocierile sunt blocate pentru moment.

Arnold Garita a marcat 14 goluri și a livrat două pase de gol în 40 de meciuri (3.171 de minute) jucate în toate competițiile sezonului cu FC Argeș.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!