FCSB cedează încă un fotbalist: A 9-a plecare de la echipă

FCSB cedează încă un fotbalist: A 9-a plecare de la echipă

FCSB anunță, joi, că a cedat încă un fotbalist de la echipă, a noua plecare după finalul sezonului din Superliga României.

FCSB a adăugat încă un nume pe lista fotbaliștilor pe care i-a cedat după ratarea titlului în Superligă la finalul sezonului trecut.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat cedarea lui Ianis Stoica sub formă de împrumut la Petrolul Ploiești. Omul de afaceri a dezvăluit că a acceptat ca atacantul de 20 de ani să meargă să evolueze la echipa de pe "Ilie Oană" și că acesta urmează să semneze contractul.

ADVERTISING

"Am fost căutat de cei de la Petrolul pentru Ianis Stoica. Am decis să îi permit să meargă împrumut acolo. Din câte știu eu, azi trebuie să se ducă sa se întâlnească cu ei să semneze", a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Astfel, Ianis Stoica ajunge din nou la Petrolul, după ce mai jucat pentru "Lupii galbeni" în perioada iulie 2019 - februarie 2020.

Sezonul trecut, Ianis Stoica a fost împrumutat de FCSB la Universitatea Cluj, unde a jucat 10 partide, dar n-a reușit să marcheze sau să paseze decisiv.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!