Florin Niță dă cărțile pe față despre echipa pe care o va alege în viitorul apropiat

Florin Niță dă cărțile pe față despre echipa pe care o va alege în viitorul apropiat

Portarul titular al echipei naționale de fotbal a României a făcut câteva dezvăluiri în ce privește ultimele oferte primite, mai ales după prestațiile foarte bune pe care le-a avut la EURO 2024.

Românul de 37 de ani, fost la Steaua București sau Concordia Chiajna, de unde a și plecat în fotbalul mare, a rămas liber de contract în această vară după despărțirea de Gaziantepspor, dorind să trimită un mesaj dur pe rețelele de socializare.

Jurnaliștii turci au scris zilele trecute că Niță ar fi primit o ofertă de nerefuzat de la Gaziantep, de 800.000 de euro pe sezon. Dar Florin a ținut să dezmintă totul, printr-o postare pe contul său de Instagram: ”În ultimele zile s-au scris multe lucruri despre mine, unele lucruri adevărate, altele, fără îndoială, mai puțin adevărate. Apropo de ultimele informații apărute în presa din Turcia, potrivit cărora am primit o ofertă de 800 mii de euro. Fals! Oferta existentă este foarte departe de ceea ce se vehiculează. În altă ordine de idei, vreau să vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne-ați dăruit-o, pentru efortul pe care l-ați făcut pentru a ne fi alături în Germania, pentru momentele care vor rămâne în inimile noastre și în istorie, pentru că am văzut de ce iubim România! Pentru toate astea și nu numai, mă înclin! Cu respect și prețuire, Florin Niță!”, a sunat mesajul portarului nostru.

ADVERTISING

Contractul portarului cu Gaziantep a expirat la finalul sezonului trecut, Niță fiind un om esențial în salvarea turcilor de la retrogradare.

Mai multe formații din Arabia Saudită s-au interesat de serviciile lui Niță după acest EURO 2024, unde a încasat 6 goluri în patru meciuri. De asemenea, și Rapid București a anunțat că și l-ar dori. De-a lungul carierei, Niță a jucat la Chiajna, FCSB, Sparta Praga, Pardubice și Gaziantep, unde a fost adus de Marius Șumudică în vara anului trecut.

D.A.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!