Florin Niță știe cum poate România să învingă Olanda: "Prin asta îi putem depăși"

Florin Niță știe cum poate România să învingă Olanda: "Prin asta îi putem depăși"

Florin Niță (37 de ani), portarul naționalei României, știe cum pot tricolorii să învingă în naționala Olandei în optimile de finală ale EURO 2024.

Niță a spus că, din punct de vedere al valorii individuale, naționala Olandei e mult superioară României, însă „Portocala mecanică” poate fi învinsă cu ajutorul forței grupului.

În plus, portarul a spus că s-a pregăit pentru lovituri de departajare, în caz de nevoie, dar speră că România va învinge în timpul regulamentar de joc.

„Ca și celelalte meciuri, și acesta e destul de greu, dar dacă vom respecta ce ne transmite Mister și vom lua deciziile bune, sper să obținem un rezultat bun. Trebuie să fim ca un zid galben, să fim uniți. Dacă facem asta, vom reuși.

ADVERTISING

Olanda are jucători buni, care joacă în campionatele tari. Asta e o forță pe care nu cred că putem s-o egalăm, dar prin forța grupului putem depăși această diferență.

Sunt pregătit de penalty-uri, dar nu vreau să ajungem acolo. Vreau să câștigăm în 90 de minute. Și am încredere în echipă”, a spus Florin Niță în conferința de presă.

Meciul România - Olanda se joacă marți, 2 iulie, de la ora 19:00, în optimile de finală la EURO 2024. Partida va putea fi urmărită LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!