Fiul lui Michael Schumacher vorbește cu multă emoție despre lecțiile pe care le-a primit de la tatăl sau

Fiul lui Michael Schumacher vorbește cu multă emoție despre lecțiile pe care le-a primit de la tatăl sau

Băiatul lui Michael Schumacher, Mick Schumacher este gata să ducă mai departe faima tatălui său, acela care deține recordul de titluri mondiale în Formula 1, șapte la număr.

La 21 de ani, Mick practică deja de multă vreme acest sport și spune că este pregătit să facă marele salt spre Formula 1. El a lansat o scrisoare deschisă în spațiul public în care a vorbit despre visele sale ca pilot, dar și despre marele ajutor pe care i l-a acordat tatăl său, aflat în comă de ceva ani după un teribil accident de schi suferit în Franța în decembrie 2013.

ADVERTISING

”El este și va fi întotdeauna tatăl meu. Poate cea mai importantă lecție primită de la el a fost aceea să rămân constant, să nu fiu niciodată prea euforic, sau în cealaltă extremă, deprimat. Mi-am dat seama repede că vreau să fiu ca el, pilot de F1. Am urcat în karturi de la 3 ani, am participat la campionatele naționale încă de la opt ani.

De la un mare campion la un viitor mare campion

La 12 ani, am știut că vreau să avansez la un nivel profesionist. Am folosit mai multe nume ca să nu concurez sub numele de Schumacher, pentru a reuși să îmi îmbunătățesc performanțele fără presiunea și notorietatea de a fi băiatul lui Michael Schumacher. Nu m-am uitat însă niciodată la tatăl meu ca fiind cel mai mare pilot din lume”, puncta băiatul marelui pilot german, conform cotidianului britanic Daily Star.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mick Schumacher a început în Formula 4 și a evoluat până la Formula 2, unde concurează în prezent, în cariera de profesionist.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇