FCSB își anunță planurile pentru următoarea perioadă de mercato: „Nu avem nevoie de niciun jucător”

FCSB își anunță planurile pentru următoarea perioadă de mercato: „Nu avem nevoie de niciun jucător”

FCSB pare dispusă să nu mai facă niciun transfer în următoarea perioadă de mercato, cea de la vară, când Gigi Becali pare decis să nu mai repete scenariul din vara trecută, când a cumpărat foarte mulți jucători.

Este o veste pe care a dezvăluit-o Mihai Stoica, manager general la FCSB, cel care spune că în prezent, FCSB nu are nevoie de niciun transfer pentru sezonul viitor. Dar totuși, singurul transfer posibil făcut de FCSB ar putea fi aducerea lui Deian Sorescu definitiv, el în prezent fiind doar împrumutat din Polonia:

ADVERTISING

„În acest moment, în opinia mea, nu avem nevoie de niciun jucător pentru ediția viitoare de campionat”, a spus Mihai Stoica sâmbătă.

În ce privește aducerea lui Sorescu, este nevoie ca FCSB să activeze o clauză de 950.000 de euro pentru fundașul lateral ex-dinamovist: „Dacă luăm campionatul, activăm clauza și îl cumpărăm de la Rakow. Altfel, ce să facem cu el? E bun fotbalist. Dacă luăm titlul, forțăm Liga Campionilor și merită să dai banii. Altfel, la revedere!”, declara recent într-o conferință de presă Gigi Becali.

ADVERTISING

FCSB este acum pe 3 în campionat, la 6 puncte în spatele liderului Farul Constanța.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!