Presa din Cipru scrie despre numirea lui Charalambous la FCSB: "E interesant să-l vedem la frâiele unui club istoric"

Presa din Cipru scrie despre numirea lui Charalambous la FCSB: "E interesant să-l vedem la frâiele unui club istoric"

Presa din Cipru, țara natală a lui Elias Charalambous (42 de ani), noul antrenor principal de la FCSB, a analizat numirea sa pe banca „roș-albaștrilor”.

FCSB l-a numit oficial, joi – 30 martie -, pe Elias Charalambous antrenorul principal al echipei, iar numirea sa în funcție, chiar dacă e una de decor, a stârnit reacții în presa din Grecia și Cipru.

Ciprioții au scris despre numirea lui Elias Charalambous la FCSB că "e interesant să-l vedem la frâiele unui club istoric".

„Mutare importantă pentru Elias Charalambous, care a fost anunțat ca antrenor la Steaua București (n.r. FCSB), echipa istorică a României.

ADVERTISING

Un pas important pentru antrenorul cipriot, care vrea să conducă Steaua spre succes. Pentru el este o adevărată provocare, dar și un pas important în carieră. Este interesant să vedem un antrenor cipriot la frâiele unui club istoric”, au notat jurnaliștii de la meridiansports.com.

Retras în vara anului 2017, Elias Charalambous și-a început cariera de antrenor la AEK Larnaca, pe postul de secund, apoi a devenit principal și și-a mai trecut în CV formațiile Ethnikos și Doxa Katokopias. Era liber de contract din mai 2022.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!