FCSB a pierdut un jucător exponențial pentru partida din play-off cu Sepsi OSK

FCSB a pierdut un jucător exponențial pentru partida din play-off cu Sepsi OSK

FCSB va evolua luni seara în a doua rundă a fazei de play-off din campionatul României în deplasarea de la Sepsi OSK, însă a pierdut un jucător foarte important pentru acest meci.

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit faptul că Octavian Popescu (20 de ani) nu va evolua în meciul de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, din play-off-ul Superligii.

Și acest lucru din cauza faptului că tânărul mijlocaș s-a accidentat în meciul cu naționalei României cu Belarus, câștigat de tricolori cu scorul de 2-1.

ADVERTISING

„De data asta, chiar nu avem nimic de reproșat legat de felul în care jucătorii noștri s-au pregătit la loturile naționale. Accidentarea lui Tavi Popescu se putea întâmpla oricui. Nu e în lot pentru meciul cu Sepsi, va rămâne acasă, dar sunt șanse foarte mari să fie în lot la meciul cu CFR Cluj. E o entorsă, dar una ușoară. Nu are nimeni nicio vină. Chiar am apreciat transparența FRF. Au venit jucătorii monitorizați, sunt ok. Șut a venit bine, Olaru a venit bine. Chiar s-au antrenat foarte bine. Până acum, da, veneau unii nemulțumiți, dar acum au venit toți bine”, a declarat Stoica pentru televiziunea OrangeSport.

ADVERTISING

Popescu s-a ales cu o entorsă la glezna dreaptă după meciul cu echipa bielorusă, după o intervenție dură a lui Bykov în minutul 74.

Cum ar putea să arate FCSB cu Sepsi în aceste condiții: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Șut, Olaru - Cordea, Compagno, Fl. Coman.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!