Echipa României pentru confruntarea de Fed Cup cu Italia: Simona Halep nu lipsește

Echipa României pentru confruntarea de Fed Cup cu Italia: Simona Halep nu lipsește

Simona Halep, Patricia Ţig, Irina Bara, Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu vor face parte din echipa României pentru întâlnirea cu Italia, programată la Cluj-Napoca, în 16-17 aprilie, în play-off-ul Billie Jean King Cup, noul nume sub care se va desfăşura Fed Cup.

„Simona Halep (locul 3 WTA), Patricia Maria Ţig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzărnescu (136 WTA) şi Monica Niculescu (174 WTA la simplu şi 55 WTA la dublu) sunt jucătoarele care vor reprezenta România în întâlnirea cu Italia, de la Cluj-Napoca, din 16 şi 17 aprilie 2021”, anunţă Federaţia Română de Tenis pe site-ul său oficial.

ADVERTISING

La acest meci, căpitan-jucător al României va fi în premieră Monica Niculescu, ea fiind instalată în funcţie după demisia lui Florin Segărceanu.

"Ne bucurăm foarte mult să jucăm din nou în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, un loc de unde avem amintiri minunate, dintr-un oraş cu oameni pasionaţi de tenis care, chiar dacă nu vor putea fi în tribune, suntem convinşi că vor fi cu sufletul alături de echipă, aşa cum sunt toţi susţinătorii noştri din întreaga ţară, cu toată energia lor pozitivă", a declarat Monica Niculescu.

ADVERTISING

La rândul ei, antrenoarea echipei României, Alina Tecşor, a afirmat: "Aşteptăm de un an acest meci şi mă bucur că, în sfârşit vom putea juca. Este un meci important pentru România şi chiar dacă nu vom avea de partea noastră suporterii, care au creat o atmosferă fantastică de fiecare dată când fetele noastre au jucat în Sala Polivalentă, ne bucurăm să avem parte, din nou, de emoţia şi adrenalina acestei competiţii".

Întâlnirea România - Italia, din play-off-ul Billie Jean King Cup, se va disputa fără spectatori, în zilele de vineri, 16 aprilie, de la ora 15:30, şi sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 14:00 în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!