Dorit de CFR Cluj, Yuri Matias a fost întrebat dacă revine la echipă: Răspunsul fundașului

Dorit de CFR Cluj, Yuri Matias a fost întrebat dacă revine la echipă: Răspunsul fundașului

Yuri Matias (29 de ani), fostul fundaș al lui CFR Cluj, a fost întrebat dacă va reveni la echipă alături de Dan Petrescu, antrenorul care s-a înțeles deja cu conducerea clubului.

Brazilianul Yuri, vândut de CFR Cluj la Neftchi Baku în vara lui 2023, este interesat să se întoarcă la formația din Gruia, dacă i se va ivi oportunitatea. Asta după ce s-a scris că s-ar afla pe lista lui Dan Petrescu, „Bursucul” dorindu-l înapoi în Gruia.

”Am tot citit ştirile în ultima perioadă, dar eu nu ştiu nimic în privinţa unei reveniri la CFR Cluj. Totuşi, după cum bine ştiţi şi dumneavoastră, la fotbal orice este posibil! Eu ştiu că acolo la CFR Cluj sunt apreciat, dar şi în România. Aşa că normal că m-aş întoarce dacă s-ar ivi această posibilitate. Din păcate, văd că echipa nu merge acum prea bine şi sper să-şi revină.

ADVERTISING

Eu urmăresc fiecare meci din Superliga, sunt la curent cu ce se întâmplă în prima ligă din România. După cum ştiţi, am învăţat şi limba, am mulţi prieteni în România. Mai ales cu Fica sunt prieten bun”, a spus Yuri Matias, pentru ProSport.

Yuri Matias a jucat la CFR Cluj între februarie 2022 și iulie 2023, timp în care a strâns 65 de meciuri, șase goluri și două pase de gol. În plus, el și-a trecut în CV și un titlu de campion cu formația ardeleană.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!