Internaționalul român care își anunță plecarea de la CFR Cluj: „Aici avem nevoie de un antrenor ca lumea”

Internaționalul român care își anunță plecarea de la CFR Cluj: „Aici avem nevoie de un antrenor ca lumea”

CFR Cluj a fost umilită în deplasarea de la Farul Constanța, de vineri seara, scor 1-5, iar la final, un jucător de top și-a anunțat plecarea de la formația din Gruia, la finele acestui sezon.

Fundașul dreapta Cristi Manea (26 de ani) a fost extrem de radical după acest eșec umilitor, el începând partida ca titular, dar fiind schimbat cu Vasile Mogoș la pauză.

Manea spune că la CFR e nevoie de mâna unui antrenor adevărat, cu o disciplină de fier: „Nu avem nicio scuză, am fost cu toții penibili. Trebuie să ne trezim. Mergem la Craiova, unde va fi și mai greu. Cred că meritam toți să fim schimbați la pauză. Trebuie să ne trezim toți că e groasă.

REZUMAT | Farul - CFR Cluj 5-1. Goluri splendide, trupa lui Hagi a făcut spectacol

Ăsta e fotbalul, te pedepsește. Nu mai am cuvinte, nu ne-a ieșit nimic. Cred că meritam cel puțin un egal cu FCSB. Parcă nu mai avem noroc, nu știu. Să nu mai îmbrăcăm tricoul ăsta. Avem nevoie de un antrenor ca lumea care să pună piciorul în prag. Să fie seriozitate mai mare. Eu îmi fac treaba până la final. Îmi expiră contractul în vară, nu am ajuns la un acord, cred că voi pleca”, a declarat la final de joc Cristi Manea, pentru Prima Sport.

ADVERTISING

CFR Cluj este acum pe locul 4, cu 31 de puncte, sub Farul și Craiova, în lupta pentru cele două locuri de cupe europene rămase în joc.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!