Superliga: Farul învinge categoric CFR Cluj și urcă, cel puțin temporar, pe locul 2

Superliga: Farul învinge categoric CFR Cluj și urcă, cel puțin temporar, pe locul 2

Farul Constanța a învins cu 5-1 pe CFR Cluj, pe teren propriu, în etapa a 5-a din play-off-ul Superligii, ultima din tur.

Un meci ce părea foarte echilibrat pe hârtie s-a dovedit a fi un galop de sănătate al Farului, echipa lui Gică Hagi.

Totul a început cu golul din minutul 23 al lui Louis Munteanu, care a deschis scorul cu un șut spectaculos, cu efect în colțul lung, din colțul careului de 16 metri. Înainte de pauză, în minutul 41, Ionuț Cojocaru a marcat și el cu un șut spectaculos, cu efect, din marginea careului de 16 metri.

ADVERTISING

Constantin Grameni și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, în minutul 67, tot cu un șut din marginea careului, deviat de un adversar în poarta lui Răzvan Sava. În minutul 76, Philip Otele a redus din diferență cu un șut plasat, pe jos, din colțul careului de 16 metri, după o minge pierdută în apropiere de "Marinari".

Au urmat, totuși, alte două goluri marcate de Farul. Ionuț Cojocaru a reușit dubla după ce scăpat pe contraatac, fază la care s-a și accidentat. Apoi, în minutul 83, Cristi Ganea a reușit să înscrie și golul de 5-1, cu un alt șut de la distanță, din cădere, din nou o minge deviată de fundașii clujeni în poarta lui Sava.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În urma rezultatului, Farul Constanța a urcat, cel puțin temporar, pe locul 2 în clasamentul Superligii, cu 32 de puncte, în timp ce CFR Cluj a rămas pe poziția a 4-a, cu 31. Farul poate fi depășită de Universitatea Craiova (31 de puncte în prezent), dacă oltenii înving la Sf. Gheorghe, contra lui Sepsi (duminică, de la ora 19:00).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!