Primul transfer pe care îl va face Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am curaj să fac pariu”

Primul transfer pe care îl va face Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am curaj să fac pariu”

CFR Cluj va intra într-o nouă perioadă Dan Petrescu de la vară, când SuperDan se va întoarce pa banca echipei din Gruia, cu care a cucerit în 5 ani patru titluri de campioană a României.

După umilința de vineri seara cu Farul Constanța, scor 1-5, gruparea ceferistă suferă evident la capitolul defensivă, iar acest lucru va trebui întărit ca prioritate la vară. Asta crede și Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, care este convins deja care va fi prima mutare a fostului fundaș dreapta de la Chelsea și echipa națională.

ADVERTISING

Stoica spune că primul transfer va fi fundașul central Matias Yuri (29 de ani), jucător care în acest moment este legitimat la Neftchi Baku, fosta formație a lui Reghecampf sau Adi Mutu. Brazilianul mai are contract cu clubul din Azerbaidjan până în vara anului 2025.

„Cred că Petrescu o să facă eforturi să îl aducă pe Burcă înapoi (n.r. râde). Dar sunt sigur că dacă semnează, primul transfer va fi Yuri. Am curaj să fac pariu. Nu știu dacă va fi primul transfer, dar sunt sigur că Yuri va juca din vară la CFR dacă Petrescu se întoarce”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica la emisiunea Sport Report, de la televiziunea Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Yuri a evoluat la CFR Cluj între februarie 2022 și iulie 2023, până să fie transferat de Neftci pentru 400.000 de euro. Brazilianul era cerut de Dan Petrescu în Gruia și adus de la defuncta Gaz Metan Mediaș.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!