Dezastru la Dinamo: Jucătorii se gândesc la retrogradare, angajații și medicul nu mai vor să vină la serviciu

Dezastru la Dinamo: Jucătorii se gândesc la retrogradare, angajații și medicul nu mai vor să vină la serviciu

Ziua de luni ar putea fi decisivă pentru Dinamo, în condițiile în care mulți jucători au dat un ultimatum pentru a-și primi salariile.

Unul dintre cei mai importanți jucători, Ricardo Grigore, se gândește deja la posibilitatea retrogradării sau a falimentului.

”Aş vrea să nu mai fie nicio promisiune şi să vedem fapte. Preferăm să nu se mai vorbească foarte mult şi să facă fapte, pentru că deja suntem într-un film de comedie şi nu dă bine pentru nimeni. Mai mult rău se face, nu înţeleg ce se urmăreşte. 

ADVERTISING

În subconştientul nostru ne gândim că se poate ajunge într-o situaţie dramatică, să retrogradăm sau să intrăm în faliment, ferească Dumnezeu.

Dacă jucătorii vor pleca, alţi jucători nu vor vrea să vină la Dinamo în ce situaţie este şi o să trebuiască să jucăm şi cu juniorii din centrul de copii şi juniori. Va fi foarte greu să supravieţuim”, a spus Grigore, citat de Telekom Sport.

”Trebuie să avem speranţe. Cât sunt acolo, 1% sau 2%, trebuie să mai avem, pentru că altfel nu avem ce să facem”, a mai spus fundașul.

ADVERTISING

De asemenea, potrivit surselor Prosport, angajații de la Săftica au transmis fanilor că de luni nu vor mai veni la serviciu, pentru că nu și-au primit banii promiși de aceștia.

Și medicul Liviu Bătineanu vrea să facă același lucru, potrivit sursei citate, tot deoarece nu și-ar fi primit toți banii promiși.

În plus, jucătorii care au rămas sunt nemulțumiți că au primit bani tocmai jucătorii care au plecat și și-au depus memorii.

Situația este foarte tensionată și incertă la clubul din Ștefan cel Mare. Tot mai mulți jucători ar putea pleca în următoarele săptămâni de la echipă, nemulțumiți de faptul că nu sunt plătiți la timp.

ADVERTISING

După 15 etape, Dinamo este pe locul 11, cu 16 puncte, cu doar două peste penultimul loc.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇