Urmează exodul de la Dinamo? Tot mai mulți jucători, aproape să plece. Ce echipe vor să profite

Urmează exodul de la Dinamo? Tot mai mulți jucători, aproape să plece. Ce echipe vor să profite

Tot mai mulți jucători ar putea pleca în următoarele săptămâni de la Dinamo, nemulțumiți de faptul că nu sunt plătiți la timp.

Sport.ro scrie că echipa este aproape să piardă chiar jumătate din actualul lot de jucători, dacă patronul Pablo Cortacero nu va reuși să plătească restanțele în următoarele zile.

Mai multe echipe din Liga 1 sunt interesate de jucătorii care, astfel, ar putea rămâne liberi de contract. Printre acestea se numără FCSB (Juan Camara și Aleix Garcia), CFR Cluj (Paul Anton, Diego Fabbrini și Ricardo Grigore), sau Universitatea Craiova (Deian Sorescu, Juan Camara, Ante Puljici și Tomas Mejias).

ADVERTISING

Astra și FC Botoșani sunt alte echipe ce sunt interesate de jucători de la Dinamo. În plus, de Borja Valle a ajuns deja la un acord cu Real Oviedo, din Segunda Division, și va părăsi echipa, relatează Telekom Sport.

”Ne-ar interesa jucători de la Dinamo, e adevărat, dar nu mă întrebaţi numele lor, că nu vreau să le cresc cota. Noi nu suntem club care să licităm. Sunt mai mulţi jucători buni care ne-ar interesa de la Dinamo”, a spus președintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, citat de Telekom Sport.

Totodată, Deian Sorescu a comentat posibilitatea de a i se alătura lui Dan Nistor la Craiova: ”Dacă mă așteaptă lângă el, mă bucur, m-am simțit bine cu Dan și este un jucător foarte bun”, relatează Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Și Ladislau Boloni a comentat situația disperată de la Dinamo:

”E deosebit de tristă această situație în care Dinamo se trezește zilnic. A avut două exemple triste înainte, Steaua și Rapid, nu mai vorbesc de alte grupări din provincie. Și Rapidul are o forță de sentimente mare.

Bogăția sentimentală a suporterilor este mai importantă decât a celui ce vine să conducă. Să dai clubul unui străin de care habar nu ai cine este...

Cine a pus la cale această tâmpenie? Cum poți tu, conducerea lui Dinamo București, să nu simți această responsabilitate față de sentimentul care există în jurul acestui mare nume?”, a spus antrenorul lui Panathinaikos, citat de Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇