Un fotbalist al lui Dinamo îl vrea înapoi pe Borcea: ”Vom deveni o forță!”. Suporterii i-au plătit pe jucători

Un fotbalist al lui Dinamo îl vrea înapoi pe Borcea: ”Vom deveni o forță!”. Suporterii i-au plătit pe jucători

Situația la Dinamo este în continuare una foarte tensionată.

Jucătorii s-au reunit duminică dimineața, la Săftica, iar odată cu ei au venit și câțiva suporteri.

De altfel, suporterii din Peluza Cătălin Hâldan au anunțat sâmbătă că jucătorii cu care s-a ajuns la un acord să-și prelungească contractele și-au primit banii, aproximativ 200.000 de euro din cotizațiile fanilor.

”Am depus memorii cu toții, dar tot trebuie să fim profesioniști și să ne prezentăm. Voi ajunge și eu. Săptămâna aceasta va fi decisivă și, dacă lucrurile se vor schimbă în bine, normal că ne dorim să ajutăm Dinamo în continuare.

ADVERTISING

Știu că sunt fanii la Saftica, ei tot încearcă să ne ajute. Dar lucrurile nu sunt bine de mult timp aici, sperăm că noul patron să facă ceva, dar până acum nimic. Zilele acestea sigur vor fi hotărâtoare”, a spus Ante Puljic pentru Prosport.

În același timp, fundașul Ricardo Grigore este nostalgic după perioadele în care Cristi Borcea sau Ionuț Negoiță investeau la Dinamo.

”Dacă domnul Borcea va veni, cred că se vor rezolva toate problemele din punct de vedere financiar. Nu-l văd chiar atât de decis să vină şi a spus că nu vrea să se întoarcă în fotbal. Dacă dânsul va vrea să vină la Dinamo, Dinamo va deveni o forţă. Să vină un om care poate să conducă şi să aducă liniştea tuturor jucătorilor şi suporterilor.

ADVERTISING

(...) În perioada Negoiţă, când ni se spunea un lucru, îl primeam, adică nu ne ducea cu zăhărelul. Atunci când nu primeam răspunsuri, era clar că nu ne primim banii. Fiecare trebuie să fie in aceste momente un profesor de economie foarte bun, să ştie cum să-şi păstreze banii şi să nu risipească banii pe anumite lucruri”, a spus Grigore, pentru Telekom Sport.

Tot mai mulți jucători ar putea pleca în următoarele săptămâni de la Dinamo, nemulțumiți de faptul că nu sunt plătiți la timp.

După 15 etape, Dinamo este pe locul 11, cu 16 puncte, cu doar două peste penultimul loc.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇